Vertalingen met impact.

 Goede vertalingen hebben impact

Je website vertalen? Je webshop, je app, je handleidingen of documentatie bij je producten? Zo veel vragen, zo veel oplossingen.

Met behulp van de beste mensen én de beste technologie leveren we vertalingen op alle vakgebieden, van website tot voice-over en van persbericht tot een machinevertaling van een database. Met Vertaalbureau.nl weet je zeker dat je vertalingen optimaal overkomen.

 Website vertalen

Een meertalige website is een geweldige manier om extra business te genereren. Maar het vertalen van je site is geen sinecure. Bij Vertaalbureau.nl weten we er alles van! We denken graag met je mee zodat je tijdig de juiste keuzes maakt en het maximale uit je site haalt.

 WordPress vertalen

WordPress is het populairste CMS, en Vertaalbureau.nl beheerst het in alle facetten. Van eenvoudige vertalingen tot complete integraties met WPML: kies Vertaalbureau.nl als je WordPress-vertaalpartner.

 Webshop vertalen

Wil een webshop in andere talen succesvol zijn, dan moeten de vertalingen perfect zijn, want de concurrentie is moordend en de klant kiest voor de partij waar hij zich het meest op zijn gemak voelt.

 HTML vertalen

Voor het vertalen van HTML-pagina’s is slimme software nodig, zodat vertalers niet per ongeluk tags overschrijven. Vertaalbureau.nl zorgt ervoor dat uw code perfect intact blijft.

 Blog vertalen

Blogs zijn onmisbaar voor content-marketing in alle talen. Wij zetten vertalers in die voor resultaat gaan. (En overweeg ook Transcreation!)

 Computervertaling

Vertalen met Google Translate, of met een van de nieuwe vertaaltools op de markt? Het kán, en soms is het ook echt een goed hulpmiddel. Maar dan wel in de handen van een specialist. Bel ons en we vertellen je er graag meer.

 Advertentie vertalen

Adverteren op Facebook of andere sociale media: elk platform heeft zijn eigen eisen. En die eisen zijn ook nog eens per taal verschillend.

 App vertalen

De behoefte aan app-vertalingen is enorm, en begrijpelijk. Apps zijn een geweldige manier om je internationaal te profileren. Vertaalbureau.nl denkt hierover graag met je mee.

Persoonlijke service van de beste mensen

Wie gaat je website, software, contracten en handleidingen vertalen? Best een lastige beslissing. Prijs is belangrijk, maar is maar één aspect. Kwaliteit is ook belangrijk – maar hoe meet je die? Wij denken dat het uiteindelijk om de service gaat. Je vertaalbureau moet begrijpen wat je écht nodig hebt. En ervoor zorgen dat je vertalingen echt het verschil gaan maken. Vertaalbureau.nl is zich daar als geen ander van bewust. Lees hier wie we zijn en wat we doen, maar neem vooral contact met ons op.

Vertaalbureau.nl denkt graag met je mee.
Vraag ons gerust om advies.