Vertalen is voor Vertaalbureau.nl maatwerk. Welke vertaling past bij jou?

Verschillende soorten vertalingen vereisen een heel verschillende aanpak

Je website vertalen? Je webshop, je app, je handleidingen of documentatie bij je producten? Zo veel vragen, zo veel mogelijke oplossingen.

Vertaalbureau.nl staat midden in de ontwikkelingen in de vertaalwereld. Wij leveren met behulp van de beste mensen én de beste technologie vertalingen op vrijwel alle vakgebieden, met workflows die passen bij het type vertaling, van website tot voice-over en van een cruciaal persbericht tot een computervertaling van een hele database.

Website vertalen

Het vertalen van je website is een enorme onderneming. Wij weten er bij Vertaalbureau.nl alles van! Maak samen met Vertaalbureau.nl tijdig de juiste keuzes, en je meertalige website kan een enorm succes worden.

WordPress vertalen

WordPress is het populairste CMS, en Vertaalbureau.nl beheerst het in alle facetten. Van eenvoudige vertalingen tot complete integraties met WPML: kies Vertaalbureau.nl als je WordPress-vertaalpartner.

Webshop vertalen

Wil een webshop in andere talen succesvol zijn, dan moeten de vertalingen perfect zijn, want de concurrentie is moordend en de klant kiest voor de partij waar hij zich het meest op zijn gemak voelt.

HTML vertalen

Voor het vertalen van HTML-pagina’s is slimme software nodig, zodat vertalers niet per ongeluk tags overschrijven. Vertaalbureau.nl zorgt dat zijn vertalers altijd alle code intact laten.

Blog vertalen

Blogs zijn onmisbaar voor content-marketing in alle talen. Wij zetten vertalers in die voor resultaat gaan. (En overweeg ook Transcreation!)

Computervertaling

Vertalen met Google Translate, of met een van de nieuwe vertaaltools op de markt? Het kán, en soms is het ook echt een goed idee. Maar dan wel als het door de specialisten van Vertaalbureau.nl wordt gedaan.

Advertentie vertalen

Adverteren op Facebook of andere sociale media: elk platform heeft zijn eigen eisen. En die eisen zijn ook nog eens per taal verschillend.

App vertalen

De behoefte aan app-vertalingen is enorm, en dat is begrijpelijk. Met een goede aanpak kun je internationaal scoren. Vertaalbureau.nl adviseert en denkt met je mee.

Persoonlijke service van de beste mensen

Wie gaat je website, je software, je handleidingen vertalen? Dat is een grote beslissing. De prijs is belangrijk, maar het is maar één aspect. De kwaliteit is belangrijk – maar hoe meet je die? Wij denken dat het bij het kiezen van je vertaalbureau uiteindelijk om de service gaat. Je vertaalbureau moet begrijpen wat je echt nodig hebt, zijn expertise bijdragen, met je meedenken. En ervoor zorgen dat de vertalingen echt een verschil gaan maken – een meetbaar resultaat. Vertaalbureau.nl wil dat vertaalbureau zijn. Lees op deze site wie we zijn en wat we doen, maar neem vooral contact met ons op. De enige domme vraag is de vraag die je niet stelde.

Vertaalbureau.nl is het vertaalbureau dat met je meedenkt.
Vraag ons gerust om advies.