Ja leuk, hoogste kwaliteit, snelste levering, laagste prijs. Het gaat erom met wie je werkt.

Even kennis maken?

Naomi

Projectmanager
NLENDEESFR

Naomi

Projectmanager
NLENDEESFR

Een echt team

Wat betekent dat, bij Vertaalbureau.nl werken? Natuurlijk: goed zijn (en steeds beter worden) in je vak. En hard aanpakken, want in de vertaalwereld krijgen we het nooit cadeau. En we zijn maar een klein clubje. Maar juist daarom begrijpen we elkaar, vullen we elkaar aan, en nemen we als het moet zonder aarzelen elkaars taken over. Fijn voor je collega’s, en ook voor onze klanten.

We houden van taal

Als team hebben we het vaak over onze kernwaarden. Kloppen ze nog? Zijn ze écht belangrijk voor ons? Zijn er stiekem niet andere waarden nog belangrijker? We kunnen het soms flink oneens zijn. Maar één ding weten we zeker: ieder van ons heeft op een zeker moment voor Vertaalbureau.nl gekozen om de liefde voor taal.

Rockefeller habits

Jarenlang was Wouter op zoek naar een manier van werken die bij het team van Vertaalbureau.nl paste. In 2017 liep hij tegen de Rockefeller habits aan. Hij kocht het boek Scaling Up (dat bleek te zijn vertaald door een van onze favoriete vertalers – als dát geen teken was!) en alles viel op zijn plaats. Sindsdien weten we samen beter waar we naartoe gaan, hebben we meer inzicht in onze verantwoordelijkheden, werken we op basis van samen bepaalde KPI’s, en zien we uit naar onze vergaderingen!

Ben je zelf op zoek naar een methode, of weet je er juist alles al van? We praten er graag over.

Vertaalbureau.nl is het vertaalbureau dat met je meedenkt. Vraag ons gerust om advies.