Mogen wij even moeilijk doen?

 Elke vertaling vergt zijn eigen aanpak

We kunnen het ons makkelijk maken en je vragen gewoon de bestanden te sturen. Wij vertalen ze, en klaar. Maar haal je er dan uit wat erin zit? Spreek je je doelgroep optimaal aan?  Vaak maakt dat extra beetje aandacht een wereld van verschil. Door vooraf goed met elkaar af te stemmen, zorgen dat je vertaling precies dat bereikt wat je voor ogen hebt.

 Intake

Wat heb je te vertalen, wat wil je met de vertaling bereiken, wat is je budget? Een gesprek maakt veel duidelijk.

 Technische ondersteuning

Een bestaande website vertalen, een app in GitHub, handleidingen in lastige bestandsindelingen? Wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

 Wie wil je bereiken?

Is vertalen wel genoeg? Misschien moet je tekst wel ‘hertaald’ worden om optimaal aan te sluiten bij de cultuur en voorkeuren van je doelgroep. Wij denken hierin graag met je mee.

 Zoekwoorden vertalen

Een goed gebruik van zoekwoorden (keywords) maakt of breekt je website. Laat je je website vertalen, zorg dan eerst voor goede vertalingen van de zoekwoorden, op basis van keyword research.

 Terminologie

Wil je vertalingen die consistent en duidelijk zijn, dan is terminologiebeheer een must. Vertaalbureau.nl helpt je terminologie te extraheren en te vertalen voor een optimale consistentie.

 Stijlgids

Voorkom teleurstellingen over vertalingen die heel anders zijn dan je verwachtte: leg je voorkeuren vast in een stijlgids. Niet alleen nuttig voor vertalers, maar voor je hele organisatie. Vertaalbureau.nl helpt je er graag bij.

 Brontekst verbeteren

Hoe goed zijn je teksten geschreven? En hoe efficiënt? Wij kunnen je teksten zo voorbereiden dat de vertalingen beter én goedkoper worden.

Persoonlijke service van de beste mensen

Wie gaat je website, software, contracten en handleidingen vertalen? Best een lastige beslissing. Prijs is belangrijk, maar is maar één aspect. Kwaliteit is ook belangrijk – maar hoe meet je die? Wij denken dat het uiteindelijk om de service gaat. Je vertaalbureau moet begrijpen wat je écht nodig hebt. En ervoor zorgen dat je vertalingen echt het verschil gaan maken. Vertaalbureau.nl is zich daar als geen ander van bewust. Lees hier wie we zijn en wat we doen, maar neem vooral contact met ons op.

Vertaalbureau.nl denkt graag met je mee.
Vraag ons gerust om advies.