Wij weten precies welke vertaler we
voor welke klus in moeten zetten.

Uw vaste aanspreekpunt

Het projectmanagementteam vormt het hart van elk vertaalbureau. Bij Vertaalbureau.nl is uw projectmanager tevens uw accountmanager, waardoor de lijnen zo kort mogelijk zijn en u zeker weet dat uw instructies ‘van eerste hand’ terecht komen bij de mensen die ze moeten opvolgen.

Al onze klanten hebben een vaste projectmanager, met een vaste back-up bij afwezigheid. Uw projectmanager begeleidt het project, stuurt het vertaalteam aan, en zorgt ervoor dat u de vertaling volgens de afspraken ontvangt.

Maar ook inhoudelijk is uw projectmanager de spil van uw vertaalproject; vertaalt uw eisen naar werkbare instructies, en kan eventuele vertaalproblemen voorkomen, behandelen én genezen.

Net als uw vaste vertaler zal uw vaste projectmanager zich steeds vertrouwder maken met uw voorkeuren en speciale aandachtspunten, zodat wij steeds beter kunnen inspelen op uw (vertaal)behoeften.

Persoonlijke service van de beste mensen

Wie gaat je website, je software, je handleidingen vertalen? Dat is een grote beslissing. De prijs is belangrijk, maar het is maar één aspect. De kwaliteit is belangrijk – maar hoe meet je die? Wij denken dat het bij het kiezen van je vertaalbureau uiteindelijk om de service gaat. Je vertaalbureau moet begrijpen wat je echt nodig hebt, zijn expertise bijdragen, met je meedenken. En ervoor zorgen dat de vertalingen echt een verschil gaan maken – een meetbaar resultaat. Vertaalbureau.nl wil dat vertaalbureau zijn. Lees op deze site wie we zijn en wat we doen, maar neem vooral contact met ons op. De enige domme vraag is de vraag die je niet stelde.

Vertaalbureau.nl is
het vertaalbureau dat met je meedenkt.
Vraag ons gerust om advies.