Kwaliteitsniveaus

Wij onderscheiden vijf verschillende kwaliteitsniveaus waarop uw vertaling besteld kan worden. In volgorde van oplopende kwaliteitscontroleprocedures, kosten en doorlooptijd zijn dat Alleen VertalenVertalen + QAVertalen + Proeflezen + QA en Vertalen + Redactie + Proeflezen + QA.

Alleen vertalen

Wilt u zo min mogelijk geld uitgeven aan een vertaling maar wel een vertaling ontvangen van acceptabele kwaliteit? Dan kunnen wij de vertaling zonder kwaliteitscontrole naar u doorsturen.

Vertalen + QA

Vertalen + QA is een geschikt kwaliteitsniveau voor zo’n 80% van alle vertaalaanvragen die wij ontvangen.

Vertalen + Proeflezen + QA

Als u grammatica- of spelfouten in de hele tekst wilt uitsluiten, zal de hele tekst volledig door een tweede paar ogen moeten worden nagelezen.

Vertalen + Redactie + Proeflezen + QA

Het meest grondige, maar daarmee ook meest kostbare en tijdrovende kwaliteitsniveau dat wij aanbieden is Vertalen + Redactie + Proeflezen + QA.

Persoonlijke service van de beste mensen

Wie gaat je website, je software, je handleidingen vertalen? Dat is een grote beslissing. De prijs is belangrijk, maar het is maar één aspect. De kwaliteit is belangrijk – maar hoe meet je die? Wij denken dat het bij het kiezen van je vertaalbureau uiteindelijk om de service gaat. Je vertaalbureau moet begrijpen wat je echt nodig hebt, zijn expertise bijdragen, met je meedenken. En ervoor zorgen dat de vertalingen echt een verschil gaan maken – een meetbaar resultaat. Vertaalbureau.nl wil dat vertaalbureau zijn. Lees op deze site wie we zijn en wat we doen, maar neem vooral contact met ons op. De enige domme vraag is de vraag die je niet stelde.

Vertaalbureau.nl is
het vertaalbureau dat met je meedenkt.
Vraag ons gerust om advies.