De persoonlijke aanpak van Vertaalbureau.nl is gebaseerd op een duidelijke, transparante werkwijze.

Werkwijze

In 25 jaar hebben we vele best practices ontwikkeld die we graag met onze klanten delen. Wij verdelen ze onder in kwaliteitsniveaus en procedures.

Kwaliteitsniveaus

Welke kwaliteit vertaalwerk heb je nodig? Wat ís kwaliteit als het om vertalingen gaat? Als antwoord op deze beide vragen bieden wij een aantal standaard-kwaliteitsniveaus aan. Hierin leggen we precies vast wat we doen en wat we niet doen. We adviseren je graag over het meest passende niveau voor jouw aanvraag.

Procedures

De kleinste onderdelen van onze diensten zijn onze procedures. Ook onze kwaliteitsniveaus zijn opgebouwd uit vaste pakketten procedures, maar sommige procedures staan los van de kwaliteitsniveaus en bieden we ‘à la carte’ aan.

Persoonlijke service van de beste mensen

Wie gaat je website, je software, je handleidingen vertalen? Dat is een grote beslissing. De prijs is belangrijk, maar het is maar één aspect. De kwaliteit is belangrijk – maar hoe meet je die? Wij denken dat het bij het kiezen van je vertaalbureau uiteindelijk om de service gaat. Je vertaalbureau moet begrijpen wat je echt nodig hebt, zijn expertise bijdragen, met je meedenken. En ervoor zorgen dat de vertalingen echt een verschil gaan maken – een meetbaar resultaat. Vertaalbureau.nl wil dat vertaalbureau zijn. Lees op deze site wie we zijn en wat we doen, maar neem vooral contact met ons op. De enige domme vraag is de vraag die je niet stelde.

Vertaalbureau.nl is
het vertaalbureau dat met je meedenkt.
Vraag ons gerust om advies.