Voor wie?

Focus op technische bedrijven

Vertaalbureau.nl is een algemeen vertaalbureau dat van oudsher veel verschillende branches bedient, maar voornamelijk goed is ingericht om te kunnen voorzien in de vertaalbehoefte van technische bedrijven:

 

  • Ieder technisch bedrijf heeft te maken met handleidingen, het meest vertaalde type documentatie bij ons bureau, en daarmee gesneden koek voor onze vertalers. Maar ook het vertalen van juridische teksten als algemene voorwaarden, of juist wervende testen als websites en brochures vertalen wij dagelijks. Vertaalbureau.nl kan daarom echt optreden als all-round vertaalpartner voor de technische branche.
  • Door onze jarenlange ervaring met het werken met CAT-tools kunnen we vrijwel alle complexe bestandsindelingen verwerken waar technische bedrijven mee te maken hebben.
  • Technische bedrijven zijn vaak in het bijzonder gebaat bij┬áhet voorzien van mogelijke vertaalproblemen die kunnen leiden tot cruciale misinterpretaties, en zelfs defecten in de producten. Onze projectmanagers hebben een scherp oog voor mogelijke beren op de weg en voeren standaard brontekstanalyses uit om deze te identificeren.
  • Door slim gebruik te maken van in onze software ge├»ntegreerde termbases en vertaalgeheugens waarborgen wij consistentie in terminologie en repetitieve of overlappende tekst in bedrijfsdocumentatie, waar technische bedrijven vaak mee te maken hebben. Dit is niet alleen cruciaal voor de kwaliteit van de vertalingen, maar draagt ook in hoge mate bij aan het verlagen van de kosten voor de klant.
Contact Vertaalbureau.nl
Vraag Offerte aan
Lees Blog van Vertaalbureau.nl

Volg ons

Pin It on Pinterest