Tessa 72dpi 15x15cmWij zijn verhuisd!

Na een aantal jaar aan de Pedro de Medinalaan op Steigereiland in IJburg, zijn we afgelopen weekend verhuisd naar een kleiner en wat knusser kantoor in Amsterdam Noord. Ons vorige kantoor is altijd erg ruim geweest, maar omdat de bezettingsgraad op kantoor tegenwoordig wat lager is aangezien er vaker thuis gewerkt wordt, kon het echt wel een maatje kleiner. En daarom vindt u ons nu vanaf nu aan de Korte Papaverweg.

Na wat kortstondige opstartproblemen en een onfortuinlijke stroomstoring tijdens onze eerste ochtend op het nieuwe adres, zijn we nu goed en wel gesetteld en bereikbaar.

Naast een werkruimte hebben we op onze nieuwe locatie ook een prettige vergaderruimte, waar we onze klanten kunnen ontvangen voor besprekingen en presentaties. Verder zitten we op een steenworp afstand van creatieve broedplaats De Ceuvel. Ook staan er een paar fietsen voor de deur van ons nieuwe kantoor, zodat onze medewerkers gemakkelijk kunnen pendelen tussen de pont en het kantoor.

Omdat bij ons eigenlijk alle communicatie per e-mail gaat, versturen we geen officieel verhuisbericht. Toch vonden we dit nieuwswaardig genoeg om dit even te delen, en zien we uit naar een mooie tijd op onze nieuwe locatie.

Lees meer over…

Pin It on Pinterest