Taalconsult

Taalexpertise op maat en op locatie

Bij Vertaalbureau.nl hechten we veel waarde aan onze inhouse talenkennis, en ieder teamlid van Vertaalbureau.nl heeft dan ook een of meerdere taal- of vertaalopleidingen afgerond. Zij worden ingezet als taalspecialisten in hun sterke taal of talen. Een taalconsult van Vertaalbureau.nl kan precies zo ingericht worden als u dat wil. De meest voorkomende situaties:

  • U heeft een oude vertaling voorhanden, maar bent benieuwd naar de kwaliteit ervan. Een taalspecialist neemt deze onder de loep en beschrijft zijn bevindingen zo gedetailleerd mogelijk.
  • U heeft kritiek van uw klant gekregen op een van uw teksten of vertalingen, maar weet niet goed waarom en kunt de kwaliteit zelf niet beoordelen. Onze taalspecialist schrijft een analyse waarna u begrijpt welke taalkeuzes een vertaler of tekstschrijver heeft gemaakt, ook als u de taal in kwestie helemaal niet machtig bent. U kunt zo een professioneel gesprek met uw klant aangaan over het plan van aanpak (waar wij u natuurlijk ook graag over adviseren).
  • U wilt telefonisch overleggen met een van onze taalspecialisten omdat u vragen heeft over een geleverde vertaling. Vaak is deze feedbackverwerking inbegrepen in de service, maar is het consult erg uitgebreid of bestaat deze uit meerdere sessies, dan bestelt u hiermee een taalconsult als aparte dienst. Natuurlijk waarschuwen we tijdig voor eventuele extra kosten.
  • U bent bezig met een project waarbij kennis van een bepaalde taal vereist is. Wij kunnen dan een taalspecialist bij u langs sturen om zich samen met u te verdiepen in het project. Vaak vragen wij u wel om van te voren relevant materiaal toe te sturen, zodat we ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op het taalconsult op locatie.

Prijs

Kosten voor een taalconsult bedragen 95 EUR per uur, excl. eventuele reiskosten.

Contact Vertaalbureau.nl
Vraag Offerte aan
Lees Blog van Vertaalbureau.nl

Volg ons

Pin It on Pinterest